Waarom de Wynboer? Omdat wijn lekker is, maar niet altijd begrepen wordt en omdat lekkere wijn niet duur hoeft te zijn. De Wynboer is ontstaan vanuit de gedachte dat wijn voor iedereen toegankelijk moet zijn. Een lekker glas wijn drinken moet altijd kunnen, voor iedereen.

Wij misten dat in het huidige winkellandschap. De onderkant van de markt werd en wordt goed bediend door supermarkten en de bovenkant door de betere wijnspeciaalzaken. Maar precies voor de markt daar tussenin was de keuze niet reuze. Ons oude consulting-hart sloeg op hol en zo ontstond de Wynboer.

Betaalbare wijnen

Ons focus ligt op wijnen met vriendelijke prijzen en wij hebben altijd bijzondere parels op voorraad voor speciale gelegenheden of mooie cadeaus. Daarnaast hebben wij regelmatig maand wisselende wijn in de aanbieding en tijdelijke Limited Edition wijnen.

Onverslaanbare prijs-kwaliteit
Omdat er zoveel keuze is, zorgen wij ervoor dat wij alleen de allerbeste wijnen selecteren. Bij de Wynboer vind je dus geen 500 wijnen, maar een kleinere selectie.

Zo selecteren wij onze wijnen
Onze wijnen worden geselecteerd op basis van een grondige data-analyse, de vivino-reviews worden beoordeeld en een professioneel proefpanel proeft de wijnen. De laatste test wordt uitgevoerd door jullie tijdens de seizoensproeverijen. Krijgt de wijn overal een GO, dan wordt hij opgenomen in de selectie van de Wynboer.

Smaak, smaak en nog eens smaak

Bij de Wynboer kun je dus terecht voor lekkere, betaalbare en knettergoeie wijn. Iedere keuze is dus eigenlijk een goede keuze. Maar niet elke wijn is lekker op ieder moment of bij ieder gerecht. Daarom staat smaak in de winkel voorop. De wijnen zijn ingedeeld in smaakprofielen en er zijn unieke tools die je helpen jouw smaak te ontdekken.