Wijn is ontzettend lekker en leuk, maar wij merkten dat er nogal moeilijk en krampachtig wordt gedaan over wijn. Men heeft het idee dat ze zich moeten verontschuldigen als ze niks van wijn weten. Dat vinden wij zonde, want wijn moet voor iedereen toegankelijk zijn. Ook als je er niks vanaf weet of als je niet direct je portemonnee wilt stukslaan, maar wel gewoon een lekker glas wijn wilt drinken.

Toch moesten wij constateren dat hier in het huidige winkellandschap te weinig rekening mee werd gehouden. De onderkant werd heel goed bediend door supermarkten en de bovenkant heel goed door de betere wijnspeciaalzaken, maar precies voor de markt daar tussen in was de keuze niet reuze. Ons oude Consulting-hart sloeg op hol en zo ontstond de Wynboer.

Betaalbare wijnen

Ons focus ligt op wijnen met toegankelijke prijzen tussen de 5,- en 15,-. Ook hebben wij altijd bijzondere parels op voorraad voor speciale gelegenheden of mooie cadeau's. En iedere maand hebben wij wisselende wijn in de aanbieding en tijdelijke Limited Edition wijnen.

Onverslaanbare prijs-kwaliteit

Omdat er zo ongelooflijk veel wijn te koop is en het moeilijk kiezen is, zorgen wij ervoor dat wij alleen de allerbeste wijnen selecteren. Dus geen selectie van 500 wijnen, maar alleen de beste. Dit doen wij in een aantal stappen. Wij starten met een grondige data-analyse naar welke wijnen de beste beoordelingen scoren. Zodra wij mooie wijnen vinden gaat het professionele proefpanel aan de slag. Vinden zij het een geslaagde wijn? Dan starten wij een aantal maanden een pilot in de winkel en op onze seizoensproeverijen. De wijn blijft als jullie hem óók lekker vinden.

Gemak, gemak en nog eens gemak

Wijn is ingewikkeld genoeg dus wij willen het zo makkelijk mogelijk voor jou willen maken. De wijnen zijn ingedeeld in overzichtelijke profielen en per wijn is er behapbare informatie. Lukt het nog steeds niet dan kun je ook gebruikmaken van de navigatieborden of van onze hulp. Weet je gewoon echt niet wat jouw smaak is of wil je 100% zeker weten dat je de wijn lekker vindt? Dan kun je ons Try Before You Buy concept proberen. Bijna alle rode en witte wijnen zijn te proeven. Vraag hier naar in de winkel.